Waterontharder bespaart geld

Ech

  • #1
Nederland - Vrijwel heel Nederland heeft last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten zich in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De oplossing hiervoor is de (verwijderd,mod). Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten. Het positieve effect van dit product is dat de gezonde calcium- en magnesiumdeeltjes niet verdwijnen. Landelijk en regionaal kunt u voor de (verwijderd, mod) wordt zowel bij particulieren als bij bedrijven al veel gebruikt. Ook wordt hij toegepast bij vijvers en zwembaden, horeca en in de land- en tuinbouw. (verwijderd, mod) neutraliseert de kalk aan het water door middel van een permanente magnetische werking. “Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het zich niet kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. De module zal een positief effect hebben op de levensduur van deze apparatuur,' aldus een woordvoerder. 'De samenstelling van het water verandert echter niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden. Wat kan een mens zich nog meer wensen?
 

Fiesiekus

  • #2
Oplichterstroep! Niet kopen!

Van hun website: "De 100% milieuvriendelijke (verwijderd, mod) verandert op basis van een uniek super uitgebalanceerd flux magneetveld de bestaande kristalstructuur zonder gezonde elementen te onttrekken en zonder schadelijke stoffen toe te voegen".

Dit is dus volslagen kolder; de opgeloste stoffen zitten als ionen opgelost in het leidngwater en hebben dus helemaal geen kristalstructuur. Blootgesteld aan een "uitgebalanceerd flux magneetveld" (ook 'n kolderuitdrukking) verandert er helemaal niets aan de zoutionen.
 

Cvolieboy

Specialist Verwarming
  • #3
Wat zei je nou Fiesiekus, een flut magneet :mrgreen:
 

Fiesiekus

  • #4
'n Flut magneet ja. Flux magneetveld is zoiets als: een "snelle snelheid", of "warme temperatuur".
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu