Waterdichtmaken badkamer

Niek-bcn

  • #1
Hoi Medeklussers,

Ik ben bezig mijn badkamer waterdicht te makenen ik heb nog wat kerdi doek/stroken van mijn vorige klus liggen en heb gedacht dit voor mijn nieuwe klus te gebruiken.

Weet iemand of ik dit doek ook met andere vloeibare afdichting kan vastmaken? Of gaat dit alleen met die speciale kerdi lijm? Want die kan ik hier helaas niet krijgen.

Ik had al gekeken de afdichtings stroken zijn in beide gevallen van polyetheleen.

Alvast bedankt
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
Kerdi doek, kun je ook met tegellijm bevestigen.
 

Niek-bcn

  • #3
Bedankt Peter! De vorige keer heb ik ook een gedeelte met tegellijm gedaan (kwam met het emmertje lijm niet uit) maar ik vond dat dit niet echt lekker plakte. Misschien had ik de tegellijm niet nat genoeg - geen idee, maar ging relatief moeizaam om het aan de muur te krijgen.

Omdat ik nu het meerendeel met vloeibare dichting wil doen en bij de beschrijving staat dat ik daar zulk soort doek (natuurlijk van "dat" merk)in kan leggen was ik ik benieuwd of iemand ervaring heeft of dit ook met Kerdi doek gaat? Zoals gezegd de doeken zijn beide van polyetheleen, dus ik vermoed dat het zou moeten gaan maar ter zekerheid als iemand er ervaring mee heeft hoor ik het graag.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu