Waterbestendige schuine wand boven ligbad

Fureddo

  • #1
Heren,
Ik ben bezig met de voorbereiding van de badkamer. Nu stuitte ik op het volgende. Direct boven het hoekbad komt een schuine wand. Nu wilde ik in eerste instantie deze schuine wand betegelen. De schuine tegels sluiten dan echter niet mooi aan bij de wandtegels. Wat voor andere opties heb ik voor deze schuine wand? De oplossing moet wel waterbestendig zijn, kinderen die lekker in bad kunnen spetter etc. Zelf kom ik er niet goed uit en ik hoop dat jullie me kunnen inspireren.

Alvast bedankt.
 

Kaajee

  • #2

Fureddo

  • #3
Even goed de vraag lezen is misschien ook een kleine moeite!
Het onderwerp op de eerste pagina, gaat juist over het tegelen op een schuine wand!
Mijn vraag daarentegen is of er ook andere mooie mogelijkheden zijn!
 

Kaajee

  • #4
Neem nou even de moeite om dat topic (globaal) door te nemen. TS aldaar vraagt naar tegelen, maar er worden hem juist andere methodes aangeraden omdat dat beter/makkelijker is.
Met moeite doen bedoel ik niet alleen maar de eerste post te lezen. Of zelfs alleen maar de titel. FYI: muurverf en ploymeer bijv.
 

Fureddo

  • #5
Ik had idd al andere topics gelezen en ben zeer benieuwd naar andere oplossingen dan muurverf en polymeren. Ik heb idd alle topics op dit forum betreffende schuine badkamerwanden eerst gelezen alvorens een nieuw topic te open.....
 

Tiho

  • #6
Misschien dat dit wat voor je is?
 

Fureddo

  • #7
Ja Tiho, dit is zeker ook een mogelijkheid. Ik ben nu voornemens om ook eens in de showroom van "vlokla" te gaan kijken.

De opties die ik nu heb zijn:
Tegels
Muurverf
Polystyreen
Vlokla
Vloer/wand coating

Als ik nog iets vind zal ik het posten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu