Wateraansluiting keukeneiland

DennissG

 • #1
Goedemiddag,

Ter voorbereiding op de plaatsing van een nieuwe keukeneiland ben ik bezig met het installatiewerk. Hiervoor moet ik uiteraard ook een stukje waterleiding verleggen voor de kraan en vaatwasser. Omdat het een schiereiland is, wil ik de waterleiding infrezen. Nou ken ik de situatie van een normale keuken die tegen een muur geplaatst wordt, waar op de muurplaat de kraan gemonteerd kan worden. Dit zegt installatiebeschrirving van mijn keukenleverancier ook. Ik zie alleen even niet wat er van me verwacht wordt als de kraan op een hoogte van 50 cm in een nog niet bestaand eiland moet worden geplaatst. Moet ik de waterleiding gewoon eindigen met een muurplaat die ik voor nu even ondersteun met een paaltje of iets dergelijks en die de monteurs daarna op een kastje monteren of moet ik dit anders aanpakken? Zelfde geldt eigenlijk voor een WCD op 60 cm hoogte :?

Groet,
Dennis
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  • #2
  Idd de positie nu al zo nauwkeurig mogelijk bepalen zodat de leidingen op de juiste plaats uit de vloer komen, en een tijdelijke ondersteuning maken.
   
  • Like
  Waarderingen: Vonken_trekker

  Vonken_trekker

  Specialist Elektra
  • #3
  De afvoerbuis die omhoog komt wordt ook wel ooit als ondersteuning gebrujjt voor de andere leidingen zolang de keuken er nog niet staat.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu