Wateraansluiting keukeneiland

DennissG

  • #1
Goedemiddag,

Ter voorbereiding op de plaatsing van een nieuwe keukeneiland ben ik bezig met het installatiewerk. Hiervoor moet ik uiteraard ook een stukje waterleiding verleggen voor de kraan en vaatwasser. Omdat het een schiereiland is, wil ik de waterleiding infrezen. Nou ken ik de situatie van een normale keuken die tegen een muur geplaatst wordt, waar op de muurplaat de kraan gemonteerd kan worden. Dit zegt installatiebeschrirving van mijn keukenleverancier ook. Ik zie alleen even niet wat er van me verwacht wordt als de kraan op een hoogte van 50 cm in een nog niet bestaand eiland moet worden geplaatst. Moet ik de waterleiding gewoon eindigen met een muurplaat die ik voor nu even ondersteun met een paaltje of iets dergelijks en die de monteurs daarna op een kastje monteren of moet ik dit anders aanpakken? Zelfde geldt eigenlijk voor een WCD op 60 cm hoogte :?

Groet,
Dennis
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
Idd de positie nu al zo nauwkeurig mogelijk bepalen zodat de leidingen op de juiste plaats uit de vloer komen, en een tijdelijke ondersteuning maken.
 
  • Like
Waarderingen: Vonken_trekker

Vonken_trekker

Specialist Elektra
  • #3
De afvoerbuis die omhoog komt wordt ook wel ooit als ondersteuning gebrujjt voor de andere leidingen zolang de keuken er nog niet staat.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu