Water stroomt tussen spoelbak en keukenblad door

Ssirus

  • #1
Hoi,

Ik merkte vandaag bij het schoonmaken dat water tussen de rand van de spoelbak en het keukenblad doorloopt. En dit komt eronder dan weer uit en gaat richting mijn (houten) vloer.

Ik zat eraan te denken om langs de rand van de spoelbak te kitten met siliconen sanitair kit (transparant) maar dit lijkt me niet echt mooi. Alternatief dacht ik eraan dat je de spoelbak eruit kan halen. Kitten bij de randen van het gat in het keukenblad. Spoelbak er terug inzetten en met een natte vinger de restant kit wegvegen.

Echter, ik ben niet heel handig dus ik weet niet eens of dit wel een reele mogelijkheid is. Verder weet ik niet precies hoe ik de bak eruit moet halen. Er zit 1 bout voor zover ik kan zien en die is een beetje rechthoekig. Ik weet niet of daar een speciale sleutel bij hoort maar als dat zo is dan heeft de aannemer die de keuken erin heeft gezet die niet laten liggen.

Ik hoor graag wat ik het beste kan doen en hoe.

Bij voorbaat dank.

Sirus
 

Gerrit

  • #2
Hoe die bak precies vastzit kunnen we zo niet beoordelen. (Fototje misschien)
Regel is wel dat onder de rand van de bak gekit wordt, en na plaatsing de overtollige kit met een beetje zeepsop en een natte vinger wordt verwijderd.
 

Pepjo

  • #3
Ik vermoed dat de rechthoekige bout bij de kraan hoort.
 

Ssirus

  • #4
Bedankt voor de feedback. Ik ga proberen vanavond even een foto te maken en dan hierop te plaatsen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu