Wat kun je doen tegen trillingen van de wasmachine?

A

Anonymous

Gast
  • #1
Wij hebben de wasmachine op de zolder staan,wij hebben echter een oud huis met houten vloeren,als de machine draait trilt op de laagste verdieping de koffie uit mijn kopje!!.Wat te doen?
Schokbrekers van de machine zijn ok.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Bij ons werd het trillen flinke minder toen ik eens een paar dozen oude boeken op de machine geparkeerd had, vooral in het begin als de was zich nog moet verdelen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Wij hebben hem ook sinds een maand op zolder staan. Op de planten vloer heb een hardhouten plaat bevestigd (ongeveer 1,5 cm dik en 70x70 en onder de voetjes heb ik rubberen dempers gelegd (zijn te koop bij de gamma of praxis of zo) Is nu mee te leven. op de zolder trillen de planken nog een beetje maar verder in het huis niet meer. De wasmachine schud nog een beetje op en neer ook al staat ie waterpas! Geen ideale situatie, maar ja, de vloer is nu eenmaal niet van beton!
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
wat je kan doen is een kleine laag (ongeveer 3 centimeter) beton storten op je houten vloer als het droog is ff betonverf eroverheen(is waterdicht)....alleen de plaats waar je je wasmachine hebt staan.....dan ben je van je probleem af....en je vloer is ook gelijk een stuk sterker...kan ook de gehele vloer doen maar das een behoorlijk werk...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu