Wat kost een nieuwe CV-ketel?

Arianne

  • #1
De CV-ketel die ik heb is plm. 17 jaar oud. (Nefit). Nu is de boiler lek en lekt ook behoorlijk. CV-onderhoudsman laten komen, en deze raadt mij aan om een nieuwe CV te plaatsen aangezien de reparatie *** euro gaat kosten en aangezien de ketel al op leeftijd is lijkt het hem dus beter om een nieuwe ketel te plaatsen. Op mijn vraag wat een nieuwe ketel kost antwoordde hij max. *** euro. Wat het minimaal gaat kosten vroeg ik daarna en toen zij hij *** euro. dus de nieuwe ketel gaat mij tussen de *** en *** euro kosten... Dit vind ik HEEL veel geld, en mijn vader (die wel een beetje verstand van zaken heeft geloof ik), vond dit een belachelijke prijs. hij heeft net in vakantiewoning een nieuwe ketel (Nehema) laten plaatsen en was *** euro kwijt! Op marktplaats zie ik ook installateurs die voor plm. *** euro ketel aanbieden, weet alleen niet of dit 'troep' is! Graag jullie advies hierin!! Bij voorbaat mijn enorme dank!
Groet, Arianne
 

Cvolieboy

Specialist Verwarming
  • #2
Wij geven geen aankoop adviezen en ook over prijzen wordt hier niet geschreven.
Dat had u kunnen weten door de forum regels te lezen (gebruiksaanwijzing :oops:).

Als u nog klus hulp nodig heeft, stel u gerust uw vragen, maar voor dit moet u naar de consumenten sites.

Vr Gr
 

Pepjo

  • #3
Uit de forumregels :
• Kostprijzen voor een verbouwing, installatie of reparatie zijn zelden via een forum te geven. Daarom zullen de beantwoorders over het algemeen geen prijsopgaven doen. Eventuele offertes van derden zullen direct verwijderd worden. Een enkele keer zal een richtprijs van een onderdeel voor cv, witgoed of elektra genoemd kunnen worden, maar meer dan dat ook niet!

• Een diagnose, offerte of reparatie, die reeds gedaan is door een bedrijf of monteur, kan niet worden beoordeeld via dit forum. Het is op afstand niet vast te stellen of zo iemand zijn werk al of niet goed heeft gedaan, en de vakmensen op dit forum zullen hun collega's ook niet afvallen. Hetzelfde geldt voor door derden uitgevoerd werk van welke aard dan ook: vragen te maken hebbend met het niet goed uitgevoerd zijn ervan zullen direct gesloten worden.

• De beantwoorders geven geen positief of negatief verkoopadvies. Bij te nadrukkelijk merkgerichte adviezen of suggesties of vragen daarover kunnen de merk- of bedrijfsnamen verwijderd worden.

• Via dit forum en door de forumleden worden geen materialen, onderdelen of (complete) apparaten verhandeld. De vaste beantwoorders zijn weliswaar vaak vakmensen in een bepaalde richting, maar zullen nooit ingaan op vragen om dergelijke materialen te leveren (of aan te prijzen). De vaste beantwoorders zijn niet beschikbaar voor het (betaald of onbetaald) bij andere forumleden uitvoeren van werk. Eventuele vragen daarover zullen verwijderd of gesloten worden.
Ik raad u aan om een consumentensite te bezoeken ( Kassa, Radar).

Slotje.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu