Wastrommel lekt

tammie2020

  • #1
Hoi,

Sinds een aantal weken heb ik een nieuwe wasdroog combi. Echter heb ik gemerkt dat de laatste 3 keer er duidelijk water lekte uit de trommel, ook heeft het mijn kleding niet gedroogd. Ook wordt het vochtig op het zeepbakje bij het drogen. Volgens het bedrijf is er bij reparatie, het testen goed gegaan en is er geen defect. Dat is erg raar gezien ik het 3 keer had getest en heb ik dus gevraagd het nog een keer te testen. Ik weet nu niet echt wat ik met het apparaat moet doen.

Heeft iemand advies?

Groetjes

Naam van bedrijf en machine verwijderd, die zijn niet nodig, mod.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Willem52

  • #2
Heb je dan geen garantie ?
 

Lampje45

  • #3
Ze schriftelijk (aangetekend) de kans geven het binnen 14 dagen op te lossen en zo niet dan ontbinding van de koopovereenkomst en je geld terug eisen.
 

tammie2020

  • #4
Ze hebben aangeboden het te ruilen voor een ander apparaat echter zijn ze boven de prijs waar ik voor betaald heb en kan niet meer uitgeven momenteel. Ik snap niet hoe er bij mij wel een waterlek was en bij hun niet. Zou het aan mij kunnen liggen? Ik heb namelijk niet een reguliere afvoerbuis dus heb ik de afvoerslang moeten verlengen en laat het uitlekken in de gootsteen die ongeveer 2 meter verder staat.

Alvast bedankt.

Groet
 

tammie2020

  • #6
Ze hebben dus zonder overleg het apparaat teruggeleverd. Na het apparaat goed te bekijken en het na te bellen, bleek het dat ze een ander apparaat geleverd hebben. Nu beweren ze dat het een systeemfout was en het een nieuw en duurder apparaat is (ook B keus net als het vorige apparaat, met eventueel een schoonheidsfoutje). Echter is de afvoerslang duidelijk geknipt en kan ik het daardoor niet verlengen zoals ik dat met het ander apparaat had gedaan (dmv afvoerdoorbinder en 2 slangenklemmen). Heeft iemand tips betreft het waterdicht en veilig verlengen met een geknipte afvoerslang(zie foto in bijlage)?

Groet.

IMG_20210212_165439.jpg
 

tammie2020

  • #7
Dit is hoe de afvoerslang geleverd is, zonder rubberen uiteinde tegen waterlek.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Lampje45

  • #8
Wat verwacht je van ons?

Daarvoor zal je toch echt naar de verkoper moeten.
 

tammie2020

  • #9
Beste Lampje45,

Ik heb in mijn bericht gevraagd of iemand tips betreft het waterdicht en veilig verlengen met een geknipte afvoerslang.

Met vriendelijke groet<
Tamar Basak
 

Lampje45

  • #10
Wat een ander verpruts heeft, kun je niet zo maar even simpel oplossen en zal je naar de veroorzaker moeten gaan, want daar heb jij een koopovereenkomst mee. Laat het hem oplossen.
En een goede slang leveren.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu