Voorstrijken badkamer muren en vloer

SanderV

  • #1
We laten de badkamer renoveren.

Nu zijn alle wanden de tegels verwijderd, leidingen omgelegd, gipsblokken muurtje gebouwd, etc. Volgende fase is betegelen.
De aannemer heeft wel de hoeken netjes met euroband en afdichtpasta bewerkt maar de wanden met betokontakt ingesmeerd. Ook de betegelde vloer waar overheen wordt betegeld heeft hij met betokontakt ingesmeerd.

Nu heb ik gelezen dat betokontakt bedoeld is voor niet zuigende ondergrond om vervolgens te stucen of pleisteren. Nu zit er een zanderige coating overal overheen.

Moet ik de aannemer alsnog verzoeken met een degelijke primer (bv. Eurocol 099) de muren te behandelen en in de natte gedeeltes ook de muren van een laag Eurocol 685 te voorzien. En de betegelde vloer met bv. primer Eurocol 051? En zo ja kan dat over de betokontakt heen of moet dat er weer allemaal afgeschuurd worden?

Graag jullie advies in deze.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
Het klusforum is niet bedoeld om werk van derden te beoordelen of te corrigeren. Van een vakman mag je verwachten dat hij garantie geeft op de werkzaamheden die hij uitvoert. Mocht dit niet op papier staan (in de offerte welke hij uitgebracht heeft) is het zaak om dit alsnog te regelen.
 

SanderV

  • #3
Aannemer/ klusjesman hebben we via goede referenties. Hij heeft via akkoord op offerte opdracht gekregen. Maar inderdaad goed om alsnog garanties expliciet op papier te zetten.
Maar ik wil toch een advies hebben als het kan om te kunnen beoordelen of dit zo goed gaat voor het vertrouwen in het vervolg proces.
 

Robbie's

  • #4
Zoals gezegd is dat niet de bedoeling van dit forum. Werk van anderen wordt niet beoordeeld op dit forum. Als je vragen hebt kun je die veel beter direkt bespreken met je aannemer / klusjesman. Succes.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu