Vochtplekken op nieuwe aanbouw die ook weer verdwijnen

Ans67

 • #1
Sinds vorig jaar hebben wij een aanbouw in de woonkamer. deze is ook geïsoleerd. op het plafond zit stucwerk. nu komt het sinds kort regelmatig voor dat er een soort natte plekken tevoorschijn komen. deze zijn 3-5 cm doorsnede en komen steeds op dezelfde plaats. de volgende dag zijn ze vaak ook weer weg. wanneer de aannemer komt zijn ze natuurlijk weer weg. ze laten geen vlekken achter. het lijkt erop dat ze er juist komen wanneer het wat warmer wordt. heeft iemand n idee???
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Deleted member 101400

  Specialist Verwarming
  • #2
  Maak er eens een foto van. Dan kun je die aan de aannemer tonen, hij zal het moeten oplossen (garantie).

  Hoe is de aanbouw geisoleerd? Tussen de balken toevallig (koud dak constructie)?
   

  Ans67

  • #3
  Bedankt voor je bericht. inmiddels is het eindelijk gelukt om de aannemer hier te hebben en ook de vlekken. t blijkt condens te zijn. als t goed is wordt t verholpen.
   

  Deleted member 101400

  Specialist Verwarming
  • #4
  Oei. Laat het goed oplossen, met een garantieverklaring op papier! Er is hoogstwaarschijnlijk geen goed dampscherm geplaatst, daardoor condenseert het nu tegen het beschot. Lapmiddelen zoals extra ventilatie verhullen het probleem misschien, maar over 7 jaar zit je wel met een verrot dak.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu