Vloeren op dezelfde hoogte

Henk bont

 • #1
hallo,
Na het sloopwerk op de eerste etage maken we er nu eén ruimte van. Nu was aan de straatkant de badkamer gesitueerd en aan de achterkant de slaapkamer. De oude badkamer kent een lelijk gestort vloertje meteen hoop cementen bobbels en de oude slaapkamer gewoon de houten vloerdelen op de balken, hoogte verschil is zo'n 30 mm, hoe zouden jullie het hoogte verschil oplossen ??

Groetjes en bedankt alvast,

Henk
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jackd

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Welke is de hoogste?
  Hoe groot is de badkamer en wat zit er onder dat beton?
  En dan meteen ook maar de grootte van de kamer.

  ps. als dat beton hoger ligt en het ligt gewoon op de originele balken, dan dat beton eruit en vloerdelen of platen erin.
  Ook even kijken hoe je met de deuren en trappen uitkomt.
   

  Henk bont

  • #3
  Hallo jackd, excuses voor de late reactie, de gestorte zwalustaart platen van de oude badkamer geven een hoogte verschil met de houten vloer van 30mm , aangezien het een ruimte wordt heb ik besloten de zwalustaarten met beton te verwijderen, vreselIjke kangoo klus maar gelukkig gaat het om 3x3 m. Wat je schreef, nu kunnen ook deuren ed zonder rare opstapjes geplaatst worden, tenx..!!
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu