Vinyl over plak pvc

Rakker2010

  • #1
Hallo vraagje wij wonen appartementencomplex 1 hoog huurhuis ,wij hebben jaren geleden plak pvc stroken als vloer zelf gelegd maar word lelijk dus willen wij er vinyl late leggen dus erover heen .maar volgens berichten kan dit niet maar wellicht met verlijmen of dubbel afplakband wel?? Maar dat willen wij graag weten de vloeren winkels willen het er voor ons wel uithalen en dan de vloer leggen maar aangezien wij bepaald budget hebben zal dat in de papieren gaan lopen ? Dus dit is onze vraag of het kan wat wij willen Hoor graag een passende oplossing Dank jullie wel.Oh en zelf eruit halen is geen optie al op leeftijd en ik heb COPD.
 

Job_04

Specialist Werktuigbouw
  • #2
Je zal toch uit moeten gaan van het advies van de leggende partij. Als zij zeggen dat het niet kan zullen ze geen garantie afgeven als het blijft liggen.

Als je dus geen partij kan vinden die het wil leggen met pvc er onder zit er niets anders op dan weg laten halen.
 

Rakker2010

  • #3
Dankjewel maar vind maar een betrouwbaar iemand die het voor een zacht prijsje wil weg halen e.d. We wachten maar af .
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Volgens mij kan daar gewoon vinyl over heen, benader een aantal vloerenzaken, eentje is te weinig om een goed beeld te krijgen.
 

Rakker2010

  • #5
Dankjewel we gaan wel verder zoeken hierover hopelijk komen we eruit .
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #6
Vinyl leg je normaal gesproken los, dan heb je kans dat het gaat schuiven op de oude pvc vloer.

Als het van die zelfklevende pvc stroken zijn, dan zou ik daar ook niet op gaan verlijmen, je hebt kans dat de stroken loskomen. Dat zelfklevende spul is niet van de allerbeste kwaliteit.

Verder moet je je er van bewust zijn dat je waarschijnlijk niet aan de eisen qua geluiddemping voldoet.
 

Rakker2010

  • #7
Dankjewel voor je reactie, wij weten het ook even niet meer onder de pvc ligt nog oud vinyl met dikke ondervloer dus dan maar zo blijven zitten nog.Wotd erg moeilijk zo .
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #8
Dan zou ik alle oude lagen er uit halen. Als de onderste laag los op de ondervloer ligt kun je dat prima zelf doen, evt met behulp van een paar vrienden.
 

Rakker2010

  • #9
Dankjewel maar dat gaat niet lukken wij zijn op leeftijd 74 en zoveel vrienden hebben we niet enkele maar ook op leeftijd .We kunnen het laten doen door Carpetright maar denk dat dat heel wat gaat kosten . Dankjewel hoor.
 

Rakker2010

  • #10
Dus dan zeggen wij over en sluiten en iedereen bedankt voor de reacties.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu