Vinyl op stenen vloer?

Dani881

  • #1
Hoi!

Ikzelf 0 verstand van wat ook maar iets met klussen te maken heeft maar ik weet wel wat ik wil en dat is zeil op de keldervloer. Onze kelder is een soort extra woonkamer en onze dochter zal hier ook spelen etc

De vloer moet nog worden ge-egaliseert en het zo dus een onder vloer worden van egaline bovenop de koude stenen die er nu liggen. Mijn schoonvader zegt dat we beter voor vloerbedekking kunnen gaan omdat dat veel warmer is en dit geloof ik ook direct alleen ik vind het moeilijk schoon te houden en zou om praktische redenen veel liever een vinyl vloer willen..

Heeft er iemand tips over eventuele onder vloeren of zullen we er echt aan moeten geloven :)

Bedankt alvast!

Groetjes Danielle

 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Gebruik een wat dikkere ondervloer, b.v. die bekende groene platen en daarop vinyl, dat scheelt behoorlijk, bij zware kasten kan de ondervloer iets ingedrukt worden dus daar een plaatje onder.
 

De Bob

  • #3
Gebruik bij zeil/vinyl een stevige harde ondervloer, deuken van van stoelpoten/naaldhakken/scherpe voorwerpen trekken dan snel weg, en prikken er niet door.
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #4
Inderdaad, vinyl kan niet gelegd worden op de groene ondervloerplaten. Die zijn veel te zacht waardoor het vinyl heel snel beschadigt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu