Vervangen carrousel keukenhoekkast

Rinja

 • #1
Bij onze Keller keuken uit eind jaren 90 is de carrousel defect. Er is een aantal jaar geleden een onderdeel afgebroken.
Intussen heb ik de keuken een nieuw kleurtje gegeven en ben nu op zoek naar een vervangende carrousel zodat alles weer netjes is en werkt. Omdat de deuren nu tegen de wand schuren en de verf beschadigd heb ik als oplossing rubber plakkers geplaatst. Mijn vrouw heeft echter MS en daardoor weinig kracht waardoor zij de deurtjes niet kan doordrukken (loopt met rubber dopjes tegen zijwand)
Heb contact gehad met Keller. Niet meer in keukenprogramma. Plaatselijke keukenboer denkt dat alternatief rond 1000 euro kost.
Breedte keukendeurtjes hoekkast is 19 cm. Diepte zijwanden 51. Carrousel rond 70 cm.
Ik heb internet afgesneupt maar vind geen alternatief. Althans niet met deze maten.
Kunnen jullie meedenken?
Meer foto's nodig? Laat t aub weten.

IMG_20220512_180826.jpg IMG_20220512_180819.jpg IMG_20220512_180732.jpg IMG_20220509_192117.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Haemmertime

  Vaste beantwoorder
  • #2
  En die grote blauw gele winkel, hebben die niks wat er in past? eventueel aan te (laten) passen? zal vrees ik toch maatwerk worden, en die carousellen zijn heel leuk, maar om voor mij onduidelijke redenen enorm duur.
   
  • Like
  Waarderingen: Rinja

  Rinja

  • #3
  Is het een optie op bijv aan de linkerdeur ( voor de kijker) kastscharniertjes te maken en de beide deurtjes aan elkaar vast te maken? En een losse carrousel?
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu