Vervangen bedieningspaneel Atag afzuigkap

Jochanan

 • #1
Ik heb een ouder model afzuigkap van Atag hangen (1x een eiland en een schouw). Bij eentje moet waarschijnlijk het bedieningspaneel vervangen worden. Is in het verleden vaker gebeurd. Op internet heb ik deze kappen gevonden want Atag heeft deze niet meer. Dus die panelen kan ik krijgen. Vraag is nu: hoe vervang ik deze? Er zit een soort lint aan dat ergens hoog in de kap verdwijnt. Maar kan niet ontdekken hoe hij daar vastzit (Zonder het hele kanaal te demonteren) Dit is wel een hele operatie en lijkt me ook niet de bedoeling.. Kom er niet uit op internet. Ik stuur even een foto mee om te laten zien wat ik bedoel.


image.jpg
image.jpg
image.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Sleutelmeneer

  Specialist Witgoed
  • #2
  Daar zit idd de printplaat waar de bandkabel met een stekker op gemonteerd zit. Als je geen close up maakt van je bedieningspaneel en de bandkabel kunnen wij ook niet zien of hij daar misschien los kan ;).
   

  Jochanan

  • #3
  image.jpg
  image.jpg image.jpg
   
  Laatst bewerkt:

  Jochanan

  • #4
  Dat lint zit aan het bedieningspaneel. Het lint loopt door naar boven en wordt uiteindelijk vastgezet aan de motor. (Foto 3). Dat was dus los kwam ik nu achter. Dus denk dat ik nu wel het paneel kan vervangen. Kan dat losraken eventree door kortsluiting kunnen komen? Kan me herinneren dat op een gegeven moment de aardlekschakelaar er uit sloeg en toen was de afzuigkap dood.
   

  Sleutelmeneer

  Specialist Witgoed
  • #5
  Als die tegen massa aankomen wel. Dan komt er stroom op de aanraakbare delen en vliegt je aardlek eruit.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu