Hallo,
Ik ben bezig met het opstarten van een horeca-bedrijf.
Volgens het bouwbesluit moet de lucht in de ruimte 5,6x per uur ververst worden, in een ruimte van 265m3 moet er dus ongeveer 1500m3 verplaatst worden. Weet iemand hier een goede oplossing voor, graag zou ik de motoren op het platte dak plaatsen, en de buizen door het plafond leggen, waardoor je verschillende inblaas en afzuig punten hebt, dus ook een goede luchtverdeling. Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen!!
Groet Tom
Ik ben bezig met het opstarten van een horeca-bedrijf.
Volgens het bouwbesluit moet de lucht in de ruimte 5,6x per uur ververst worden, in een ruimte van 265m3 moet er dus ongeveer 1500m3 verplaatst worden. Weet iemand hier een goede oplossing voor, graag zou ik de motoren op het platte dak plaatsen, en de buizen door het plafond leggen, waardoor je verschillende inblaas en afzuig punten hebt, dus ook een goede luchtverdeling. Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen!!
Groet Tom