Vaillant MAG 135/3 geen heet water douche

Remichi

  • #1
Ik heb een vaillant geiser typer MAG 135/3. Nu heb ik sinds kort probleem dat als je in de douche de warm water kraan open zet, er geen warm water uit komt. dan moet je eerst de warm water kraan van de wasbak (in badkamer) of in de keuken de warm water kraan open zetten. daarna komt er gewoon warm water uit de douche.

waar ligt dit aan? er is wel een gele waakvlam te zien in de geiser, maar hij schiet dus niet aan bij de warm water kraan van de douche. ik heb een beetje gelezen op internet en denk een lekkend membraan, kan dat kloppen? en hoe vervang ik dat bij dit type geiser? of s het beter om dit te laten doen?
 

Remichi

  • #2
Ik weet dat het een oud type is, maar bestaat er ergens een site waar gebruiksaanwijzingen te vinden zijn voor de VAILLANT MAG 135/3?

er zitten zoveel schroeven en moeren aan dat ik niet zou weten wat wat doet. ik heb hem nu zover dat de waakvlam niet langer geel is, maar weer mooi blauw. was een kwestie van even de stofzuiger erop zetten.
 

Utreg

Vaste Beantwoorder
  • #3
Het lijk op te weinig water druk,heeft u de zeef achterin en tussen de stopkraan gecontroleerd op vervuiling.


Als de membraam stuk is geeft die enorm veel water.
 

Remichi

  • #4
De waakvlam is inmiddels niet geel meer, heb even de stofzuiger op de geiser gezet en schoon gezogen.

maar wat bedoel je met het zeefje? zie niet zoveel zitten.

misschien morgen even naar het membraan kijken, maar er zitten aan de geiser zoveel schroefjes en kraantjes e.d. dat ik bang ben hem niet meer in elkaar te krijgen.
 

Utreg

Vaste Beantwoorder
  • #5
Achter de geiser waar het water binnen komt,zit een zeef in de geiser.

Die is misschien vervuilt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu