Vaatwasser bosch sg4642 zijkant openen

Nieuwsgier

  • #1
Helaas pompt de machine het water niet meer weg, en loopt het uit de machine. De filters etc heb ik al nagekeken en ook aan de binnenzijde zit er voor de pomp geen vuil

Ik wil graag de afvoerslang controleren, maar krijg de zijkant niet van de machine.

Ik heb twee schroeven van de onderdorpel losgedraaid waardoor ik deze iets naar voren kan trekken. Ik heb ook twee schroeven van de zijwand losgedraaid , maar er zit nog niet veel beweging in, en ik durf niet al te hard aan te trekken.

Aan de achterzijde zit er een klein plastic "uitstulpinkje" door de zijplaat maar die kan ik niet indrukken o.i.d. Ook van de bovenplaat kan ik niet uitvinden hoe deze los moet.

Iemand een idee !!!

Iedere hulp is welkom want ik heb me toch een hekel aan afwassen :)


Aan de moderator : Ik heb dit bericht ook bij het forum wit en bruingoed geplaatst. Is niet zo'n goed idee geloof ik. Kunt u hem daar verwijderen ???
 

Nieuwsgier

  • #2
Nog maar een paar fotootjes ter verduidelijking



 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Aan de onderkant van het deksel zitten volgens mij 2 schroeven, die moeten verwijderd worden, de deksel kan dan iets verschoven worden en eraf getild worden.
 

Nieuwsgier

  • #4
Met deksel bedoel je de bovenplaat ????

Daar zitten geen schroeven. Aan de onderzijde van de bovenplaat die naar voren iets uitsteekt zitten wel twee uitsparingen, maar het ziet er niet uit alsof ik daar iets mee kan.
 

Nieuwsgier

  • #5
Ik heb de sleutel gevonden :D :D . Kon de clips eerst niet vinden die in eerdere berichten stonden beschreven. Heb ze nu wel gevonden en heb de bovenplaat los.

Nu op zoek naar het echte probleem
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu