Bosch Vaatwasser stopt na 10 seconden

Yvonnevw

  • #1
Mijn vaatwasser Bosch type SMV85M23EU/25 stopt na 10 seconden.
stekker er al uitgehaald, zeef gecontroleerd, afvoer na gekeken, maar geen idee wat het kan zijn.
wie kan mij adviseren?!
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #2
Hoe stopt hij ? Wat geeft ie aan ? Of staat hij op 0:00 en einde ? Of valt hij helemaal zwart ? Of is hij aan maar doet hij niks meer ? Zoveel mogelijk info zo precies mogelijk aub.
 

Yvonnevw

  • #3
Hij staat aan. Rode lampje brandt. In het display staat genoemde tijdsduur. Deur zit goed dicht. Hij maakt beginnend geluid en na 10 sec. stopt ie ermee. Geen E foutcode of i.d.
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #4
Maar als je hem dichtlaat dan zal er uiteindelijk wel iets gebeuren. Probeer dat eens. Want zolang het rode vloerlampje aan is is er nog geen fout en is hij nog bezig met het programma. De eerste 10 sec zijn afpompen. Maar dit duurt normaal wel zeker 30 sec. E19 zou hij kunnen geven in de eerste 10 sec maar verder ken ik eigenlijk geen storingen die zo snel optreden tenzij er een fatal error al is sws.
 

Yvonnevw

  • #5
Ik zal het nogmaals proberen….dank u. Ik laat het nog even weten.
 

Yvonnevw

  • #6
Beste sleutelmeneer, super, ik ben heel blij;) hij doet het.
in het begin duurt het echt heel lang, maar dan pakt de machine uiteindelijk het vanzelf op. Nogmaals dank voor de gouden tip.
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #7
Uitgestelde start.
 

Yvonnevw

  • #8
Wat betekent dat ? Zijn er dan problemen?
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #9
Ik denk niet dat dat het geval is. Het duurt wrs gewoon minuut of 5 voor hij iets doet ? Dat is vrij normaal bij deze vaatwassers. Of praten we over een uur of meer ?
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #10
Geen problemen maar dan pompt het toestel af en start dan pas na een uur of meer.......

Starttijd kiezen * * afhankelijk van het model U kunt het programma tot 24 uur later (in stappen van een uur) laten starten. Deur openen. AAN/UIT-schakelaar 1 inschakelen. Toets 6 + indrukken tot de cijferindicatie 9 op springt. Toets 6 + of – net zo vaak indrukken tot de aangegeven tijd aan uw wens voldoet. START-toets 8 indrukken, de gekozen starttijd is geactiveerd. Om de gekozen starttijd te wissen: de toets 6 + of – net zo vaak indrukken tot op de cijferindicatie verschijnt. Tot de starttijd kunt u het programma willekeurig wijzigen. Deur sluiten.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu