Vaatwasser bauknecht GSXK7415/1

Asyas123

 • #1
Hallo, Ik heb een nog geen drie jaar oude Bauknecht vaatwasser die telkens op storing slaat. Eerst gaf hij aan dat hij zout wou, toen die gevuld, toen glansmiddel, ik dacht nu is alles in orde. Als ik een programma kies, maakt niet uit welk programma; begint hij zoals altijd. Maar na enige tijd begint hij het water weg te laten lopen en te piepen. Als ik hem open maak is hij over gesprongen naar het spoelprogramma. Het lichtje knippert telkens drie x. Geen idee wat dat betekent. Heb de gebruikershandleiding erbij gepakt maar daar staat niets over in. Ik weet nu niet meer wat ik doen moet. Wil wel dat er een monteur bij komt maar alvast een beetje voorbereid zijn op de kosten.
Mijn man is best handig maar kan ook niet ontdekken wat er loos is. Hij lekt nergens. En alles lijkt ok. Wie oh wie heeft enig idee wat er mee is?
Ik kijk uit naar de reacties.
Gr Dieuwke
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  F3 geeft aan dat het verwarmen te lang duurt. (minder dan 1,5 graad in 20 minuten)
  F3 wil zeggen dat:
  - onvoldoende snelle verwarming,
  - verwarming defect,
  - relais R2 op het Control Board defect,
  - NTC temperatuurvoeler instabiel
  - WI (water indicator) defect.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu