Uitsparing voor kookplaat verkeerd gezaagd

Domo

  • #1
Bij het aftekenen van de uitsparing voor de kookplaat heb ik een fout gemaakt, met als gevolg dat ik met het zagen te ver naar achteren ben gegaan. Nu is er voor de kookplaat een te brede strook en erachter een veel te smalle waardoor je erg dicht tegen de wand aankomt.
Heeft er iemand een tip om dit op een of andere manier op te lossen zodat het er toch nog netjes uitziet en weer functioneel is?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Nieuw blad helaas.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #3
Is het mogelijk om een dunne RVS plaat tussen kookplaat en aanrecht te plaatsen op zo'n wijze dat er een gelijkmatige rand om de kookplaat heen komt? Die zal je dan wel moeten laten maken want RVS is niet zo makkelijk te bewerken. Wellicht is deze oplossing duurder dan een nieuw blad.
 

Kloek77

  • #4
Zaag van het stuk dat u eruit gehaald hebt (als dat tenminste nog bruikbaar is), de achterkant af en lijm dit terug in het blad met constructielijm, zet het vast met een paar horizontale schroeven.

Evt nog een klosje onder het blad schroeven zodat de kookplaat voldoende steun heeft.

Er blijft dan in de hoeken nog wel wat ruimte van de zaagsnede, misschien valt dat nog net onder de kookplaat? Anders een aluminium stip daarover zetten o.i.d.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu