Tv lift in vloer maken / waterdichte, geisoleerde bak

Ohdenneboom

  • #1
Beste lezers,
Ik zou een TV lift in onze vloer willen maken. Hiervoor is een waterdichte bak nodig om de lift in te bevestigen.

Idee is om Okoume multiplex bak te maken, deze bak te bekleden met EPDM. Vervolgens hierom Pir platen van 100mm te plakken.
Iemand een idee of dit dan inderdaad waterdicht blijft, of zie ik wat over het hoofd?

gr. Martin
 

Bert pit

  • #2
Met epoxy kun je een aardig eind komen, maar 100% waterdicht maken is niet eenvoudig, omdat hout kan gaan werken. Ik zou in dat geval de bak lijmen met epoxy, dik aanbrengen op de kopse kanten, daarna twee of drie keer insmeren met epoxy. Let op: zeer nauwkeurig mengen en keukenhandschoenen dragen.

Daarna voor de zekerheid een dikke folie zonder ingeknipte naden aan de buitenkant van de bak aanbrengen, om bij "hoog water" onder de vloer zekerheid te hebben dat het toch niet in watert.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #3
Het is met EPDM mogelijk om met een vel die gehele kist te omkleden er komen geen naden zodoende is het altijd waterdicht. Zoek in het EPDM gebeuren bijvoorbeeld bij Youtube het maken van een haakse hoek volgens de frietzak methode.
Experimenteer met een krant of vel papier.
 

Willem52

  • #4
Hoe zit het met het grondwater ?
 

Ohdenneboom

  • #5
Nou, mijn reactie is schandalig laat. Ik kreeg eerder een mailtje als er een reactie was geplaatst....ik was dan ook verbaasd dat er reacties waren. Mijn oprechte excuus voor het niet meer reageren.
Ondertussen is de TV-lift in de planning op geschoven, die gaat er wel komen...BEdankt voor de reacties!
 

Ohdenneboom

  • #6
Het grondwater is hier lekker hoog....maar de bak zou onder de vloer komen te hangen, en niet op de grond in de kruipruimte komen. De kruipruimte is hier ca. 80cm-90 cm, staat geen water in (vooralsnog...)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu