Thermostaatkraan defect? Thermostaatkraan die vreemd doet.

Bernhard

  • #21
Kan het zijn dat de aanvoer- en de retourleiding verkeerd is aangesloten. Dat kan bv als er een nieuwe ketel is geplaatst.
mvg bernhard.
 

Rob25

  • #22
Bessie zoals ik schreef zit het er al sinds 1987 en heeft hij altijd goed gewerkt.

En Hessie heb jij dan al veel nuttige tips langs zien komen buiten die van Dexter?
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #23
Ja. al meermaals de simpele vraag een foto te plaatsen. Onze ervaren ogen zien vaak in 1 oogopslag het vermoedelijke probleem. Helaas wil je dat niet lezen. Dus succes ermee.
 

Marcn88

  • #24
Dit gaat helemaal nergens over
plaats gewoon een foto als u graag advies wilt van deze kant zoveel moeite is dat toch niet???? :?
 

Rob25

  • #25
Probleem zgaz. opgelost met een andere draaiknop erop. Palletje in de draaiknop zit muurvast en geeft op andere radiator hetzelfde probleem.
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #26
Vreemd hoor. Je spreekt jezelf tegen:
Ik heb er even een kop van een andere kraan op gezet en dan doet hij het 1 keer. Nog een keer een andere kop en dan ook die weer 1 keer open. Ik dacht dat dus de kop van de kraan, daar zit nu eenmaal de thermostaat in, kapot was maar dat lijkt niet het geval want dan zouden ineens al de koppen kapot zijn.
 

Rob25

  • #27
Ja idd. maar toch is het zo. Die andere knop was van een radiator die ik nooit gebruik en ik had nog een paar identieke kranen in de schuur omdat ik een paar jaar geleden 4 radiatoren heb ingebouwd en daar nieuwe kranen met afstandsvoelers op gemonteerd, en die heb ik geprobeerd. Bij de derde knop heb ik geen enkel probleem meer en bij de andere knoppen zit het palletje in de kop muurvast.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu