Thermostaat verwisselen bij agpo ultima 4 ketel

Donmartinez

  • #1
Ik heb thuis een Agpo ultima 4 hr ketel hangen, met een agpotherm plus thermostaat in de woonkamer.

Omdat ik 's avonds regelmatig vergeet de thermostaat lager te zeten wilde ik graag een klokthermostaat met programma's installeren.

Ik heb nu via het werk gratis een honeywell chronotherm III weten te regelen om het eens uit te proberen. Ben alleen een beetje onzeker over het installeren. In het tabelletje op de honeywell site staat dat de thermostaat op klem 5 en 6 van de ketel aangesloten moet worden. Ik kan alleen niet in mijn ketel kijken op welke klemmen mijn huidige thermostaat aangesloten zit. Heb er weinig zin in om de ketel hiervoor helemaal open te maken (is niet erg makkelijk bereikbaar)

Weet iemand misschien op welke aansluitingen mijn oude thermostaat normaal zou moeten zitten, en of het kwaad kan om de nieuwe thermostaat gewoon aan te sluiten en het te proberen?
 

Obelix2

Specialist Witgoed
  • #2
Aan de onderzijde van de ketel aan de rechter kant zit een klein klepje, dat zul je moeten openen om te kijken waar de kabels op zitten, als ik het mij zo snel goed herinner schakelt de ketel automatisch over op een andere KT, maar daar zul je even voor in de gebruikers handleiding moeten kijken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu