Structuurmuur behangen

Gmcu

 • #1
Ik heb een muurkant die gestructureerd is met structuur verf. Nu dacht ik eraan om hier glasweefselbehang overheen te plakken. Kan dat of moet ik de muur ervoor behandelen?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees de schilder

  Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #2
  U drukt bij een onbehandelde muur de structuur door het glasvezel.

  Schuren is dus noodzakelijk om een vlak egaal resultaat te verkrijgen.

  Om een beetje op te schieten neemt u een plankje en wikkelt daar een vel P80 schuurpapier omheen. Oefen niet teveel druk uit.
   

  EGeen

  • #3
  Of uit laten vlakken door een stukadoor of een speciaal soort glasweefsel nemen die op deze ondergronden kunnen om hem zo weer een egaal oppervlakte te geven.

  Zelf heb ik ooit iets opgevangen over een machine die speciaal hiervoor gemaakt is. Enkel heb ik zoiets nog nooit gezien, weet dus niet of dit bestaat of niet?.. Herr Kees wellicht ooit iets over gehoord/gezien?
   

  Kees de schilder

  Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #4
  U bedoelt een long-neck schuurmachine. Misschien te huur, dat weet ik niet. Om aan te schaffen wel een beetje heel erg duur. Kun je beter een plankje met schuurpapier nemen voor 1 malig-gebruik.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu