Storing vaatwasser Bauknecht GSXP 7598

Aldert

  • #1
Hallo,

Hier wat nummers die ik vond op diverse stickers op de machine:

Service: 8545 759 01740
33 0448 015781
Board service: 707595
Data:7 07585


Hier weer een vaatwasser in storing. De zoveelste als ik alle onderwerpen mag geloven.

Wat is het probleem:

Na het kiezen van een programma en het indrukken van start begint de vaatwasser, na dat de deur gesloten is, water af te pompen. Terwijl het water wordt afgepomt blijft de vaatwasser piepen. Wanneer ik de deur open doe knipper het start ledje.

Dit is mij al eens eerder overkomen. Toen de soda truc toegepast en geen problemen meer. Dat werkt nu niet. Bij de soda truc viel het mij op dat er wat water tevoorschijn kwam onder de machine. Waarschijnlijk lekt er dus water op de bodemplaat. Dit wil ik graag controleren.

Ik moet de vaatwasser dus uitbouwen. Hij zit strak in mijn keuken ingebouwd en ik heb geen idee hoe hem hier uit te krijgen. Ik heb de plint er af gehaalt. Ik weet niet hoe ik het houten keuken deur schot van de vaatwasser los maken zo dat al nodig is. Achter de plint kijk ik op een metale plaat. Daat onder de twee voor pootjes van de machine.

Hoe ga ik beweging krijgen in dit ding? Moet ik nog meer los maken, demontere, en zo ja, wat? en hoe?

Waarschijnlijk is deze vraag niet moeilijk te beantwoorden maar ik kon geen antwoord vinden in de verschillende onderwerpen die ik heb door gelezen. Voor de zekerhijd maar even twee foto's toegevoegd.

Iedereen bij voorbaat dank voor geboden hulp.

Aldert
[/b]
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Heeft iemand advies ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu