Storing timer sharp combimagnetron

Ilse

 • #1
Sinds 2 jaar zijn wij in het bezit van een sharp combimagnetron, type R967.

Sinds enkele weken (natuurlijk net na het verstrijken van de garantieperiode) zit er een storing in de timer. Bij elke functie stopt het apparaat steeds na 59 seconden precies. Hierdoor moet je er dus bij blijven staan om steeds weer op start te drukken om de ingestelde tijd verder te laten gaan.

Weet iemand of we hier zelf iets aan kunnen doen?

Ilse
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Op dit forum worden geen reparatie-adviezen gegeven voor magnetrons, indien het vermoeden bestaat dat het apparaat daarvoor open moet. Dit in verband met de gevaren die daaraan verbonden zijn.

  Het enige dat je nog zou kunnen proberen, is de stekker er enige tijd uitlaten, misschien reset de interne computer zich daarna.

  Garantie eindigt niet precies na 2 jaar. Ook daarna heb je rechten, want een witgoed-apparaat wordt geacht langer mee te gaan. Overleg dus met de leverancier wat de mogelijkheden zijn, en ga de magnetron beslist niet open schroeven!
   

  Ilse

  • #3
  Bedankt voor de reactie. Ik had de stekker er al wel uitgehaald, maar dan voor een minuutje ongeveer. Heb 'm er nu weer uitgetrokken en zal nu eens een uurtje wachten, wie weet...

  Heb ondertussen al een mailtje naar Sharp gestuurd en wacht hun reactie af.

  In ieder geval bedankt zover!
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu