Standaard bribus keuken aanpassen met ikea keuken

Maryam

 • #1
Hallo allemaal,

Ik ga binnenkort verhuizen naar een woning waar een standaard bribus keukenblok in zit met drie onderkastjes en drie bovenkastjes. Aan beiden kanten is er veel lege ruimte om de keuken te verlengen of bv een hoekkeuken of L vormige keuken te kunnen maken. Alleen vind ik de bribus aanpassingen redelijk prijzig en ik vroeg mij af of dat evengoed zou kunnen met ikea kastjes en aanrechtblad? Of betekent dat dat ik de hele keuken er eerst uit moet slopen?

Ik ben echt een leek dus misschien is dit een hele domme vraag..
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • XanderH

  Specialist Elektra
  • #2
  Met 2 verschillende bladen krijg je het natuurlijk nooit netjes, dus ik neem aan dat je het gehele blad vervangt.

  Een standaard onderkast met lade en deur heb je bij Ikea vanaf €106 euro, een gootsteenkastje met deur vanaf €50 en een bovenkastje met deur vanaf €40.

  Wil je voor die 2x106+50+3x40 = €382 verschil tegen een keuken kijken met verschillende kastjes / fronten? Mijn keuze zou het niet zijn...

  Wat is de exacte maat van de Bribus kastjes? Als deze afwijkt van de bij Ikea verkrijgbare maten zou ik er helemaal niet aan beginnen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu