Stadsverwarming - wasmachineaansluiting

Sabke

 • #1
Beste,

ik heb een vraag over Stadsverwarming. Ik heb Stadsverwarming nu moet ik de wasmachine verplaatsen van boven naar beneden. Alleen doordat ik Stadsverwarming heb ik geen idee waar ik dat kan van aftappen. ik kan via de kruipruimte de aansluiting maken alleen ik kan geen koelwaterpijp vinden waar ik dat kan van aftappen. In de meterkast kom ik ook niet veel veder. Enge waar ik eventueel vanaf kan tappen in de buiten kraan. Die aansluiting kan ik wel vinden in de meterkast, die kan ik dicht en open zetten vanuit de meterkast. heeft iemand ervaring mee met Stadsverwarming? Of zit er een extra aansluiting op de water regelaar waar ik het weer kan op aansluiten?


Alvast bedankt.

Groet,

Bas
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Verwarming Sp.

  Specialist Verwarming
  • #2
  Volgens mij heeft je stadsverwarming niets met je wasmachineaansluiting te maken. Of was je met warm water?
   

  Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #3
  Wilt u het iets duidelijker omschrijven ?

  Gaat het om de aansluiting van de wasmachinekraan op de waterleiding ?
   

  Sabke

  • #4
  Ja aansluiting van wasmachine kraan op waterleiding. Alleen ik heb stadsverwarming.(verwarming en ook heet kraanwater via stadsverwarming) koud water en warm water gaat via Hoofdleiding in het stadsverwarming systeem. Ik ga nog eens goed in kruipruimte kijken om te zien of er nog een pijp kan vinden waar we het van af kan tappen. Persoonlijk dacht ik dat er een extra aansluiting op het stadsverwarming systeem.

  Groet,

  Bas
   

  Verwarming Sp.

  Specialist Verwarming
  • #5
  Geloof mij, koud water heeft echt 0,0 met je stadsverwarming te maken.

  Het is natuurlijk de vraag of er waterleidingen in je kruipruimte lopen, of dat alles in de dekvloer ligt. Maar dat kunnen wij zo ook niet zien.
   

  Sabke

  • #6
  Ok bedankt voor de info.
   

  Freekcv

  • #7
  Ga zelf nooit !!! Een kruipruimte in waar de leidingen lopen van de stadsverwarming. Als er een leiding loopt die slechter is en knapt terwijl jij er onderligt, kom je er als een gekookte kreeft uit. Maar wel als een die opgedient kan worden!
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu