Stadsverwarming (warmte unit AGH) minder druk in douche

Dungeon

 • #1
Hoi


Ik heb stadsverwarming (warmte unit AGH) en nu heb ik mijn badkamer verbouwd en uiteraard ook een nieuwe kraan geplaatst. Ik vond dat ik al wat weinig druk had in de douche maar nu ik er een mengkraan heb geplaatst merk ik het pas echt goed.

Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen.


Dungeon
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Xr8

  • #2
  Is het alleen in de douche zo of op alle tappunten? In het eerste geval zit er wellicht troep in de zeefjes van de kraan. Als het bij alle tappunten zo is dan zit er misschien in de unit een zeef oid. Ken dan apparaat niet.

  Staat de inlaatcombinatie van het toestel wel goed open?

  Succes.
   

  Dungeon

  • #3
  Wat het vreemde is dat het bij mijn andere kraan ook was dat was een gewone kraan Bad douche kraan. Maar nu met de nieuwe kraan mengkraan kun je het pas echt merken. Het is alleen bij deze aansluiten van de douche cq bad. De rest van het huis is wel oke.
  Als ik over schakel om water te pakken via de douchekop is daar ook de druk niet echt oke. Dat was ook al met mijn vorige kraan.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu