Spackmuren met beschadigingen

Marthe50

  • #1
In het huurhuis waar we net wonen is door een vorige huurder spack op de muren aangebracht. In de loop van de tijd zijn door andere huurders de muren op verschillende plaatsen beschadigd door boorgaten etc. Toen we het huis betrokken hebben we de meeste gaten geplamuurd en daarna de muren gesaust. Toch zijn deze beschadigingen nog steeds goed te zien en ik vind het, eerlijk gezegd, niet erg mooi.
Nu ben ik een leek op dit gebied en heb ook niet zoveel geld te besteden, dus is mijn vraag; wat zou de goedkoopste en beste oplossing zijn om die beschadigingen weg te werken?
Mocht dit toch niet gaan, is het dan mogelijk om er een structuurverf, een heel dik behang of een nieuwe spacklaag over aan te brengen?
Alle tips zijn welkom! Alvast dank voor de reacties!!

groetjes, Marthe
 

BeeTeeWee

  • #2
Nee, met gladde plamuurvlekken in een oneffen spackwand boek je geen successen...

Er is spack uit een spuitbus in de handel, van een bekend merk afwerkingsproducten met een oranje huisstijl. Het heet Doe het zelf Spack 270ml. Google er maar eens op. Kost nog geen twee tientjes.

Nog goedkoper is de smeerbare spack. Die heet Spack reparatie 330 gram.

Succes ermee.
 

Marthe50

  • #3
Dank je wel, heb het meteen gekocht en ga het uitproberen!
groetjes, Marthe
 

BeeTeeWee

  • #4
Krab dan wel eerst die gladde plakaten plamuur weer een beetje uit. Die liggen nu immers "bovenop" de hoogste toppen van de spack. Als je daar nu weer spack bovenop brengt, krijg je een dikke bult.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu