Site over interieur

Cavaldi

  • #1
Is er een website waar (veel) mensen kletsen over het inrichten van hun huis?
 

Cavaldi

  • #3
Met dezelfde logica zou klusidee geen nut hebben: Google het maar. In de praktijk is het goed om de inbreng van mensen met ervaring te hebben over specifieke vragen. Ook op het gebied van het inrichten van een woning is dat zo. Wat is de consensus over zus of zo? Hoe kan ik dit of dat doen? Koop ik beter hier of daar.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #4
Even een paar open deuren:

Over smaak valt niet te twisten.
Goedkoop is duurkoop.

Omdat het een klusforum is, kun je wellicht tips krijgen HOE je zelf bepaalde meubels moet maken. In welke vorm, kleur, budget en materialen is aan jezelf.
 

Cavaldi

  • #5
Wat ik bedoel te zeggen, is dat het goed is om van gedachten te kunnen wisselen met mensen die zich bezighouden met bepaalde onderwerpen. Ja, smaak is subjectief, maar ook binnen die kaders kun je informatieve gesprekken hebben over alternatieve merken of stijlen waarvan je niet hebt gehoord, of de objectieve kwaliteit van de constructie van de producten. Goed afgewerkt, goede service, etc.
 

Haemmertime

Vaste beantwoorder
  • #6
Lees de huisregels anders even door, daar lees je bijvoorbeeld al dat we geen advies over merken in het algemeen geven, dit forum gaat niet zo zeer over smaak of stijl. Het is niet aan mij/ ons te bepalen of een smaak goed is, wel kunnen we je adviseren over hoe je dit moet maken of in de praktijk moet toepassen.
Ik denk toch dat google je beter gaat helpen dan dit forum.
 

Cavaldi

  • #7
Akkoord. Mijn vraag gaat over of er een andere site is waar evenveel expertise en gebruikers zijn die praten over interieur als er hier zijn die praten over klussen.
 

Haemmertime

Vaste beantwoorder
  • #8
vt wonen, fok, tweakers, en zo zijn er nog veel meer, en die vind je, jawel, via google. hier zitten vooral de makers van dat wat ze daar verzinnen:cool:
 
  • Like
Waarderingen: Klusidee ralf en Walker
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu