Siemens Vaatwasser SE34A561 Programma loopt niet

Hari-bo

  • #1
Mijn vaatwasser de Siemens SE34A561 werkt sinds vandaag niet meer, zodra ik deze aanzet hoor ik de waterpomp het aanwezige water aanvoeren en daar blijft deze tot eind der tijden mee doorgaan. Een reset en stroom eraf of een ander programma kiezen veranderd het gedrag niet. Daarna heb ik voor de test een paar liter water in de vaatwasser gedaan en deze wordt zodra ik de vaatwasser aanzet netjes afgevoerd, maar hij blijft hangen in deze stand.

De handleiding heb ik gevolgd http://media3.bsh-group.com/Documents/5600058037_A.pdf De filters onderin heb ik schoongemaakt en gecontroleerd of er na het filter vuil aanwezig is, daarna heb ik de filters gecontroleerd van de aanvoer daar zie ik ook geen verstopping.

Is deze vaatwasser nog te redden of is het klaar?
 

DSR9500

  • #2
Vaatwasser naar voren halen en onderin al gecontroleerd op lekkage ?
 

Hari-bo

  • #3
Jazeker er is geen lekkage.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Ik denk dat er toch lekkage is en dat er water op de bodemplaat blijft staan.
De beveiliging springt dan in en het apparaat blijft afpompen, dit is alleen te zien door de plint of een zijplaat van de machine te verwijderen.
Controleer ook even of de vlotter soepel kan bewegen.
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #5
Niveauregelaar eens bekijken.
 

Hari-bo

  • #6
Ik ben nog even verder wezen stoeien, maar ik kom niet verder. Toch maar besloten om deze vaatwasser te laten voor wat het is, bedankt voor de tips!
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu