Siemens vaatwasser SE24268EU/25 wast niet meer

Pri

 • #1
Wie kan mij helpen? Mijn vaatwasser stopt steeds na even heel kort wat geluid te maken. Nadat ik hem gereset heb. Het lampje met borstel icoon knippert. Ik heb alles schoon gemaakt, ook water toevoer filter maar hij weigert te werken. Het lijkt alsof er geen water bij komt maar ik heb filter al gereinigd dus weet niet hoe nu verder. Hopelijk weet een van jullie het wel! Alvast super bedankt!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Repair-man

  • #2
  Ik vermoed dat de vaatwasser ouder is dan 15 jaar. Zou er geen grote onkosten meer aan doen. Is het aquastopventiel nog in orde (OHMS) , zo ja komt er voeding op het ventiel (230V). Is de niveauregeling niet verstopt.! , Als laatste als geen enkel programma teken van leven geeft dan kan een opgeblazen triac op de module de oorzaak zijn maar dan zal er ook een verbruiker daarvan de oorzaak zijn.

  Kortom een uitvoerig onderzoek om de exacte oorzaak te achterhalen zal hier nodig zijn. Kan vanaf hier niet beoordelen of de machine dat nog waard is.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu