Siemens vaatwasser: display brandt maar doet helemaal niks

Arianne

  • #1
Hallo,

Ik heb een Siemens vaatwasser typeSE68591/07 die niks meer doet. Zet hem aan, het display brandt, ik kan ook programma kiezen, maar zodra ik de deur sluit gebeurt er helemaal niks, geen enkel geluid. Ik zie overigens onderin (onder het filter) dat daar nog wat water in staat, weet niet of dat normaal is. Machine is weinig gebruikt. Wie oh wie weet wat dit kan zijn en hoe ik dit op moet lossen??
Hartelijk dank voor de reactie(s)
 

Arianne

  • #3
Beste S.oldeerbout,

Hartelijk dank voor je antwoord.
Jij schrijft dat de machine niet meer afpompt. Wat kan ik er aan doen om dit probleem proberen op te lossen en het weer te fixen? De soda methode om te beginnen? al lijkt mij dat geen zin hebben omdat machine niet eens probeert te pompen zodra ik deze aanzet, doet echt helemaal niks, geen enkel geluidje!
Ben benieuwd!

groet,
Arianne
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #4
:shock:
 

Arianne

  • #5
Weet je misschien ook hoe ik deze machine moet resetten???
 

Arianne

  • #6
Inmiddels ben ik een stuk verder. Filter eruit gehad, klepje los gehad, schoepje draait rond en geen rommel daar gevonden. Korven eruit, machine iets naar voren getrokken en gereset. Pompt nu gewoon netjes leeg. Maar nu bij het starten van programma vult machine gewoon met water start programma een seconde en slaat daarna af. Paar keer gereset en diverse programma's geprobeerd maar start prigramma na vullen niet verder. Gaat dus niet wassen. Wat kan dit zijn?????
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #7
Hoofdpomp staat vast!
 

Arianne

  • #8
Hoe kan ik dat oplossen????
Bij voorbaat dank!!
Arianne
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu