Siemens SN69E000NL vaatwasser probleem

Freakin

  • #1
Hi boys,

Mijn vaatwasser doet raar!
Vanaf vandaag geeft ie aan 'watertoevoer' als probleem. Op het www op onderzoek gegaan en de meest voorkomende stappen gevolgd (knik in aanvoer/afvoer, sifonbocht, filters kraan en filter etc in de bodem van de vaatwasser zelf nagelopen). Alles was in orde. Na enkele testruns bleek ook dat het water in de vaatwasser niet meer verwarmd wordt. En elke keer dus weer die watertoevoer error.

Water voert ie dus wel gewoon aan, of het voldoende is dat weet ik dus niet. Het water blijft dus ook koud.

Ik heb de vaatwasmachine 'even' uit de keuken gesloopt om wat foto's te kunnen maken van de zijkant. Ik hoop dat jullie hierop wat kunnen constateren?

B9C7C952-FEA6-4605-8C2B-7343D2E84B00.jpeg
589E6465-F3A1-476C-B3E1-BDF5172525B1.jpeg
Het bruine gedeelte valt mij op, denk niet dat het zo hoort..?
6FA93AD7-A0AD-4706-B4F9-F3738EDEE691.jpeg FAF67F06-5CED-4EFA-8B81-E94F0CA6186B.jpeg

Alle tips zijn welkom!
 
  • Klusservice
    Klusidee
    Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
  • S.oldeerbout

    Specialist Keukenapparatuur
    • #2
    Waarschijnlijk verwarmingsfout , toestel heeft verder geen indicatie voor alarmen.
    Hittepomp waarschijnlijk defect , zoek maar eens.
    Let wel dat de meeste programma's pas gaan verwarmen na de eerste koude spoelbeurt meestal na een kwartier een Kwh meter is hierbij erg handig.
     

    Freakin

    • #3
    Hmm bedankt voor de reply. Kan ik dat ding zelf vervangen of is aankoop van een nieuwe machine handiger / voordeliger?
     

    Login

    Je wachtwoord vergeten?
    Nog niet geregistreerd? Registreer nu