Siemens SN26n291eu01 Labyrinth / nivokamer vervangen

Karinastienstra

 • #1
Hoi wie kan mij helpen met het demonteren van labyrinth / nivokamer van mijn siemens vaatwasser. Alle slangen en bedrading zijn los, tevens torkschroeven (2 x) en binnenzijde inlaatgat (soort ronde schroef met rubber afdichtring) zijn los.
Helaas blijft er in de machine ook een grotere opening vastzitten aan het labyrinth. Moet ik deze losdraaien zoals de inlaatopening of eruit wippen? Hij zit erg vast. Het lijkt erop dat deze toch echt los moet om zo het gehele labyrint te ontkoppelen.

Reden ontkopppelen is zwaar vervuild ontluchtingsgedeeltje (?) linksboven. Machine geeft foutmelding E24. Alle slangen verder na gelopen en verschoond. Nu alleen nog het laatste stukkie waar ik zo niet bij kan.

Wie o wie helpt mij?
Gr. Karien
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • S.oldeerbout

  Specialist Keukenapparatuur
  • #2
  E24 is 9 van de 10 keer een defecte hoofdpomp.
   

  Karinastienstra

  • #3
  Dank voor antwoord. Machine draait volledige wasbeurten wanneer ik er in begin stadium wat extra water bij gooi na het afpompen van restwater. Gedurende het programma neemt hij gewoon water en pompt af. Ik heb machine ondersteboven gezet en via afvoerslang onstoppen met chloor. Dit gaat goed, laatste beetje is nu bezig met weken. Vanavond of morgenochtend machine weer proberen te draaien.

  PS. als het de hoofdpomp is dan zou de machine het toch helemaal niet moeten doen? Of maakt dat niet uit?

  Groet
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu