Siemens SL65560EU/21 FD8006 knipperende nul

Woutje

  • #1
Hallo,

Eerst mijn complimenten voor dit meer dan vakkundige forum!!! :prima:

Heb met het forum al het Labyrint kunnen schoonmaken en dacht er daarmee te zijn, maar helaas.

Er werd geen water toegevoerd --> slangetje linksonder gereinigd.

En nu het volgende probleem: vaatwasser geeft bij inschakelen in het display een knipperende "0". Indrukken van een willekeurig programma toont niets meer.

Wat is hier aan de hand en waar moet ik het probleem zoeken?

Vaatwasser
Merk: Siemens
Type: SL65560EU / 21
FD: 8006


Ik zie een reactie graag tegemoet. Afwassen met de hand is ook niet alles meer.
 
  • Klusservice
    Klusidee
    Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
  • The headhunter

    Specialist Elektra
    • #2
    FF resetten?

    2 knoppen tegelijk indrukken, staat ook bij de knoppen.
     

    Woutje

    • #3
    Resetten al geprobeerd. Brengt ook geen soelaas.
     

    Woutje

    • #4
    Oeps, resetten werkte wel, was te snel met inschakelen.

    Nu het volgende:

    - labyrint loopt vol,
    - machine spoelt even,
    - sproeiers doen hoorbaar hun werk.

    Na korte tijd hoor je niets meer.

    Na openen blijkt het display uit te zijn (geen enkel teken zichtbaar) en er brandt evenmin een rood lampje bij een van de programma's.

    Uit- en weer aanzetten helpt ook niet.

    Héééélp :cry:
     

    Co de Witgoedman

    • #5
    Ik verdenk heel ernstig de electronic.
     
    Status
    Niet open voor verdere reacties.

    Login

    Je wachtwoord vergeten?
    Nog niet geregistreerd? Registreer nu