Siemens SE65M352EU vaatwasser blijft pompen

Beech

  • #1
Onze Siemens vaatwasser (SE65M352EU) blijft pompen, ook met de deur open, heb geconstateerd dat de lekbak vol water staat en de vlotter dit pompen dus waarschijnlijk veroorzaakt. Ga hem morgen droog maken en kijken waar hij lekt. Zijn er bij dit typenummer speciaal onderdelen waar lekkage vaker voorkomt, ik hoor het graag dan kan ik daar specifiek naar kijken. Overigens ruik ik ook een soort verbrande rubber lucht. Bij voorbaat dank.
 

Beech

  • #2
Ok, zojuist lekbak drooggemaakt. Bij aanzetten en het nemen van water door de vaatwasser ( hij start dan dus wel weer) staat er meteen weer water in de bak.
Weer die verbrande rubber lucht. Gaat wel verder met z'n programma.
Labyrinth heb ik vorig jaar nog schoongemaakt evenals het plastic deel rechts beneden met de vlotter. Laby rint is nu iets vervuild helemaal links bovenin, dat kan het niet zijn lijkt me. Vaatwasser is 8 jaar oud en wordt twee keer per dag gebruikt. Iemand een idee waar ik het moet zoeken?
 

Beech

  • #3
OK, lekkage getraceerd zo lijkt het. Het huis onder het labyrinth waarvandaan een dikke slang naar de kuip loopt loopt af en toe over bij de rode vlotter. Ga de slang schoonmaken en het huis ook
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu