Schuurtje (geluids)isoleren voor drumstel

Seagull5

 • #1
Een grote droom van mij is om ooit nog eens ergens een eigen drumstel te hebben staan, zodat ik elke dag lekker een uurtje kan spelen. Nu kan dat niet, ik woon immers in een standaard rijtjeshuis en, nog afgezien van het ruimtegebrek, zullen de buren het me ook niet in dank afnemen als ik eens lekker ga zitten rammen.

De enige optie die voor mij zo'n beetje overblijft is het schuurtje in de achtertuin. Het gaat om een twee-onder-één-kap-schuurtje met een plat dak. Het schuurtje is nu niet geïsoleerd.

De grote vraag is nu dan ook of het mogelijk is om het schuurtje (zelf) op de één of andere manier te isoleren, zodat het vocht en eventuele vrieskou buiten blijven, en nog belangrijker, het geluid binnen. De prijs speelt natuurlijk ook een rol, want als alles me 2000 euro gaat kosten houdt het op.

Ik hoop dat jullie wat advies voor me hebben!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Komt er ook een klein beetje verwarming in je schuur moet je dat drumstel op een bepaalde temperatuur houden.
  Wat voor een vloer heb je in dat schuurtje liggen beton of losse tegels.
  Ligt er grind op het dak van dat schuurtje. Deur en raam zijn ook belangrijke plaatsen waar geluid kan ontsnappen. Vaak zit er een vorm van ventilatie in de muren ook daar kan geluid ontsnappen.
  Het zal mij niet verbazen als je nog even moet doorsparen. :wink:
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu