Schuttingen dreigen in te vallen door windstoten.

Zbrogg

 • #1


Deze kunststof schutting is van de buren en Dreigt om te vallen. De u profielen waarmee deze panelen bevestigd zijn zijn al gebroken.

Iemand een idee hoe dit te verstevigen of te repareren.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • PietdeGroot

  • #2
  Vind het sowieso al knap als deze schutting na gisteren is blijven staan. :shock:

  Doordat de schutting op een muur staat zul je niet veel anders kunnen dan de schutting te fixeren op de muur, geen idee wat er achter de schutting aanwezig is? Grond? Misschien de schutting achter het muurtje in de grond plaatsen?

  U ankers vervangen, de 2 schermen rechts halveren, en de overige schermen fixeren aan die paal die aan jouw kant staat, is dat een paal voor carport of iets dergelijks?
   

  IJkenhout

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #3
  De U-profielen mogen niet breken door wat wind. Garantie?
   

  Zbrogg

  • #4
  Achter de schuttingen bevind zich een tuin die een meter dieper ligt. De paal aan mijn kant is can de carpoort. De u profielen zijn gebroken omdat de schuttingen te hoog zijn en teveel wind vangen. Ze zijn niet van mij. Ik zou zelf niet vior deze kunststof schuttingen gekozen hebben en zeker niet zon hoge. Maar xe staan nou eenmaal en als ze omvallen dan grote kans richting de buren. Bedankt voor de tip
   

  IJkenhout

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #5
  Dan moeten de U-profielen vervangen worden door het juiste bevestigingsmiddel.
   

  Gerrit B

  Specialist Telecom
  • #6
  Zbrogg schreef:
  Ze zijn niet van mij.
  Als deze schutting op de scheiding staat (en daar lijkt het op) dan kan deze wel geplaatst zijn door de buren maar is de schutting volgens de wet automatisch ook voor 50% jou eigendom.
  De buurman kan dan ook vragen 50% bij te dragen aan het herstel van de schutting. (dus ook als je het een spuuglelijke schutting vindt)
   
  Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
  3
  Gerelateerde onderwerpen
  Gewaxte schuttingen behandel je met?

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu