Schroeven badpoten

Melvinv

 • #1
Ik heb een acryl bad met bijbehorende poten geleverd gekregen. Echter zat er geen enkele handleiding bij de badpoten. Ik heb de verkoper gebeld en deze gaf aan dat er voorgeboorde gaten in het bad moeten zitten en dat de onderkant verdikt is waardoor ik niet te ver zal gaan. Ik heb 5 schroeven gekregen en er zaten ook maar 5 gaten.. maar niet zoals je zou verwachten. Maar nu gaan de schroeven er maar voor de helft in.. de poten zitten los. Ik krijg geen enkele schroef met geen mogelijkheid een millimeter verder erin. Ik ben zelfs op andere plekken gaan boren om te testen (verkoper zei als er geen voorgeboorde gaten zater ik 20 cm vanaf het uiteinde kon boren). Inmiddels zijn ze niet meer bereikbaar tot maandag en ik wil eigenlijk vanavond mijn badombouw af maken... Heeft er iemand raad?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Frank

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Plaats er voor de zekerheid even een foto bij.
   

  Melvinv

  • #3


  Bij het rechtop zetten tegen de volgende 2 problemen aangelopen:

  - ik heb geen flexibele afvoerbuis op deze verloop maar kan hem niet haaks plaatsen aangezien de poten dan in de weg zitten..

  - ik heb een dubbele lijmmof op de afvoer geplaatst een week geleden (super stom denk ik nu!) Ik had verkeerd gerekend en nu is de afvoerbuis te hoog die een lijmmof bovenin heeft... Ik kan het bad niet hoger plaatsen ivm de kraan... Ik dacht om de mof eraf te zagen en een reparatiemof te gebruiken, kan dit?

  Beetje geïrriteerd nu.. voor het eerst sinds de gehele bouw van de badkamer...


  Foto ook even rechtop gezet, mod :wink:
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #4
  Anders zet je die poot nog iets naar voren zo dat je wel aan kunt sluiten direct op je pijp met een bocht met spie eind.

  of de sok midden door zagen en hem verwijderen door de buiten zijde in te zagen en te verhitten.
   

  Melvinv

  • #5
  Als ik hem op die manier aansluit heb ik wel geen afschot... of is dat niet erg op zo een kort stukje? Heb al bijna het idee dat het water zelfs eerst iets omhoog moet voordat het de afvoer in kan..
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #6
  De sifon kan je verdraaien zodat je beter uit komt en dan met 2 45 graden bochtjes onder de beugel door en dan met een bocht op de pijp zetten.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu