Schoonmaken kunstofplaten overkapping

F.scheren

 • #1
Hoe krijg ik het besten de kunststofplaten van de overkapping vrij van groenen aanslag zonder deze te beschadigen. En deze vrij te houden van deze aanslag.

Bij voorbaat dank voor de tip.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wes

  • #2
  Vraag even aan je glazenwasser als hij dat voor je kan doen. Meeste hebben een telescoop systeem met zachte borstel en gedemineraliseerd water waarmee je vrijwel overal kunt komen. Als de vervuiling ernstig is moet er ook wat afwasmiddel erbij (die groene van een bekend merk!), daarna even naspoelen. En ja..aanslagvrij houden... Het is niet tegen te houden - wel wat vaker doen (1-2x per jaar volstaat) zodat er niet helemaal groen wordt.
  Als je het toch zelf wilt doen, probeer het met emmer warm water met voldoende van de bovengenoemde goedje en een zacht borstel en wat grotere spons. Daarna de boel flink afspoelen met de tuinslang. Voor trespa kun je ook een schuursponsje bij halen.
  Succes!
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu