Scheur in betonpaal schutting

Christianv

 • #1
Goedemiddag,

Afgelopen voorjaar heb ik een schutting laten plaatsen. Het gaat om antraciete betonnen palen met betonplaten ertussen waar houten schermen opstaan zoals je tegenwoordig wel vaak ziet.

Nu zie ik dat er in de paal naast de poort een scheur zit. Ik wil dit dus gaan aangeven bij de partij die deze schutting gezet heeft. Maar aangezien deze partij eerder al niet heel behulpzaam was en voor de snelle oplossing ging of zei dat iets geen probleem was wanneer dit het wel was zou ik graag jullie advies horen. Dit aangezien ik zelf geen idee heb van de impact van deze scheur.

Op de foto's is de scheur te zien, deze bevindt zich in de beton paal naast de poort. Er staat ongeveer 20cm voor de schuttingpaal een paal van mijn overkapping en er liggen tegels omheen. Van het zetten weet ik dat er betonijzer in deze betonnen schuttingpalen zit voor de stevigheid. Nu is mijn vraag: Is deze scheur erg en wordt dit erger in de toekomst ook omdat er dus ijzer in zit? En hoe zou dit het best opgelost kunnen worden? De complete paal vervangen of is dit te repareren? Of moet ik mij hier misschien helemaal niet druk over maken en gewoon lekker laten zitten?
De scheur bevindt zich aan de achterkant van deze paal(brandgang kant)

Ik hoor het graag, alvast bedankt.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Christianv schreef:
  Ik wil dit dus gaan aangeven bij de partij die deze schutting gezet heeft. Maar aangezien deze partij eerder al niet heel behulpzaam was en voor de snelle oplossing ging of zei dat iets geen probleem was wanneer dit het wel was zou ik graag jullie advies horen.
  Daarvoor ben je bij dit forum aan het verkeerde adres.

  Dit forum is bedoeld om advies te geven aan mensen die zelf klussen verrichten.
  Het verzamelen van bewijsmateriaal c.q. argumenten om een leverancier of uitvoerder mee te confronteren hoort daar niet bij.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu