Scheidingswand in nieuwe inbouwkast. Iemand ideeën?

IlonaH

  • #1
Hallo iedereen.

De afgelopen dagen ben ik druk aan het nadenken geweest over het volgend 'probleem'. Inmiddels heb ik zo veel nagedacht, uitgeschreven en gepuzzeld, dat ik er niet meer uit kom. Graag zou ik jullie meningen, ervaringen en ideeën lezen.
Op 1 kamer, een muurtje doorgebroken om daar achter kastruimte te creëeren. Nu wil ik graag er 2 kasten van maken en dus een (inimini) scheidingswandje maken tussen de balken die zijn aangegeven met een rode pijlen. De balk vooraan is 5 centimeter breed, de balk achteraan 6 centimeter. De balken staan, aan 1 zijde gelijk aan elkaar (de rechterzijde), De linkerzijde is bij de balk achter dus 1 cm breder.Omdat ik nu zoveel heb nagedacht over mogelijke oplossingen, loop ik even helemaal vast. Het liefst zou ik willen, dat beide balken niet meer zichtbaar zijn, zodra de scheiding af is. Lang verhaal, maar ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Alvast erg bedankt voor het lezen!

Groetjes Ilona
20201115_213714.jpg
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
Dunste balk 1 cm opdikken. Daarna een vloerligger en staanders aanbrengen en gipsplaatjes monteren.
 
  • Like
Waarderingen: IlonaH

IlonaH

  • #3
Dank je wel voor je reactie, Walker.
Mijn idee was inderdaad om de kortste balk te verbreden tot 6 centimeter. Dan moet ook de vloerligger 6 centimeter zijn? Of hoeft dat niet? Kan ik de staanders gewoon in de achterste/schuine balk monteren?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu