Samsung error code EA

Janpie

  • #1
Hallo,

Ik heb de lagers voor de tweede keer vervangen van onze samsung swe1400, nu geeft die een error in het display EA, weet iemand wat dat inhoudt?

Ik hoop zelf dat ik misschien wat draden verkeerd zitten heb, anders vrees ik dat bij de reparatie de print misschien beschadigd is .

De koolborstels kunnen het niet zijn heb ik een half jaar geleden net vervangen .

De display brandt wel gewoon net als normaal programma start op en dan wil die ook wel pompen maar als de trommel moet draaien geeft die de EA in beeld. :cry:
 

Janpie

  • #2
Zou EA misschien elektrisch alarm kunnen betekenen,maar dan nog waar?.
We zitten eigenlijk alwel aan een nieuwe machine te denken de was moet er wel door ,zometeen even naar "oma met de volle wasmand".

Ik heb het er wel moeilijk mee omdat de machine eigenlijk normaal gewoon werkt en de oude lagers eigenlijk bijna geen speling hadden ,dus het zit mechanisch allemaal perfect, en dan zul je net zien dat het misschien wel een heel klein probleem is, machine is een jaar of 5 nu.

Nog niemand een idee wat het zou kunnen zijn?
 

Co de Witgoedman

  • #3
Helaas niet, er zijn geen gegevens van dit merk beschikbaar :cry:
 

Janpie

  • #4
EA staat voor "no motor movement" tja heel logisch dus!
Als je de motor met de hand draait, komt die foutmelding niet volgens onze monteur.

Hij heeft wat draden vervangen die beschadigd waren en er waren wat knoppen afgebroken op de print, is gekomen omdat ik de lagers vervangen heb en wat te slordig omgesprongen ben daarmee. Maar hij had er niet teveel vertrouwen in, de melding EA kwam nog wel es weer zei die.

We hebben het opgelost met andere onderdelen van een swl 1400, alleen de computer is daarvan. De motor en trommel uit onze swe 1400 zit er nu in, maar het is nog niet van je dat.

Machine doet een uur langer over de was (dan de swe 1400), hij wordt wel warmer, dus das wel goed. Maar we hebben dit weekend wel 2 keer de aardlek eruit gehad net toevallig als die moet centrifugeren.

De machine ruikt branderig, maakt soms nog veel lawaai tijdens centrifugeren. Gaat bijna aan de wandel dan, staat wel waterpas en op rubber voetjes. Gelukkig heb ik 3 maanden garantie dus moet hem nog maar eens bellen alleen al om de brandlucht.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu