PVC buissysteem

JorisH

  • #1
Voor het maken van een foto-opname tafel met houders voor lampen, achtergronden, transparante aflegplaat etc. zoek ik een systeem waarbij ik PVC buizen van bijvoobeeld 1 inch op alle mogelijke manieren met elkaar kan verbinden en weer losnemen, het liefst met starre verbindingen d.m.v. koppelstukken. In de VS zijn een paar aanbieders van dat soort koppelstukken:

- Naam verwijderd -
- Naam verwijderd -

Maar deze leveren niet in de EU, voor zover ik kan nagaan, of anders komen er in elk geval flinke kosten bij voor verzendkosten en BTW.

Weet iemand misschien een leverancier van dit soort PVC spullen in de EU? Of heeft iemand een helder idee hoe ik zoiets op een andere manier zou kunnen aanpakken?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Leveranciers worden op het forum niet genoemd, lees ook de forumregels, tegenwoordig gebruiken de meeste mensen internet hiervoor.
 

JorisH

  • #3
Ik ken de weg op internet en kan uitstekend omgaan met zoekmachines. Dat alles leidde tot niets na weken zoeken. Daarom vraag ik het hier, maar als er geen namen van bedrijven genoemd mogen worden, dan houdt het op.
 

Pepjo

  • #4
Er mogen wel namen worden genoemd, als die per PB ( persoonlijk bericht) aan je worden verzonden. Dus geef de moed nog niet op. :wink:

Reclame op het publieke deel proberen we te voorkomen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
5
16

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu