Poeren, steltlaatjes en ruimte hier tussen

Divided

  • #1
tempImageXokv5U.jpg



Wij hebben in de tuin door hovenier poeren laten plaatsen voor een door de hovenier geadviseerde maar niet geplaatste overkapping.
Hovenier kende de overkapping alleen geen ervaring met plaatsen heeft een 3e partij gedaan in overleg met de hovenier.

De poeren zitten gelijk met het terras en de overkapping moet waterpas staan, hier is denk bij de hovenier een denkfout geweest want er moesten stelplaten tussen voor de overkapping.

In de basis zijn achteraf de verkeerde poeren gebruikt en verkeerd geplaatst wat ik niet mooi vond maar dat ook geen probleem vond, echter krijgt de overkapping nu een beetje speling op die steltlaatjes en ga de hovenier vragen dit op te lossen.

Ik denk dat hij zich er op een makkelijk manier vanaf gaat proberen te maken (een beetje zoals de vorige keer) en niet direct nieuwe poeren gaat leveren, of zou ik hier op moeten blijven staan ?

Wat zou technische een mogelijkheid zijn om dit stabieler en gelijk netter te maken ?
Mij eerste gedachten was extra draadeind door de voet van de overkapping direct de poeren in (maar twijfel of daar ruimte voor is) op elke hoek zodat er geen speling meer kan ontstaan .
 

Haemmertime

Vaste beantwoorder
  • #2
We beoordelen geen werk van derden, geen verwijt, maar om dit soort redenen laat ik of alles door 1 partij doen, dan weet je wie er verantwoordelijk is, of doe ik alles zelf.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #3
Omdat je ook het herstel niet zelf doet wordt dit topic gesloten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu