Plint die geschikt is om deze cv-leidingen weg te werken

Knijntje

 • #1
Hi allemaal,

Vlakbij de grond heb ik dus cv-leidingen lopen. De bovenste leiding zit exact op 85 mm van de vloer. De leidingen zitten 35 mm van de muur. Ik ben op zoek naar overzetplinten of profielen die hier precies geschikt voor zijn. Zelf heb ik nog niets kunnen vinden. Kent iemand toevallig iets wat hier geschikt voor kan zijn. Of een andere tip in welke richting ik kan zoeken. Maybe I get lucky!
Bedankt Alvast!
Martin

 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Tegel

  • #2
  Je kunt er een steigerplank voor zetten. :mrgreen:
   

  Mn22

  Vaste beantwoorder
  • #3
  Daar bestaan geen kant en klare profielen voor. Je zult dan een koofje moeten timmeren. Eigenlijk moet je de leidingen dan ook isoleren als je ze wegtimmert, dus dat wordt dan een vrij lomp geheel.

  Leidingen zo laten of netjes schilderen is naar mijn mening mooier..
   

  Knijntje

  • #4
  Daar was ik al een beetje bang voor.. Maar goed, je weet niet wat je niet weet... Voor hetzelfde geld zet iemand je ineens op een spoor/oplossing waar je niets van wist...

  Dat wordt dan een koofje... Tja, dat is inderdaad de lompheid vs onafgewerktheid... Lastig..., misschien is schilderen dan inderdaad wel mooier... Ze lopen erg netjes en laag bij de grond. Dat kan veel erger :).

  Bedankt allemaal! :)
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu