Plank in garderobe

DJM

  • #1
Hallo,

Voor een plank in een garderobe wil ik graag mdf gebruiken. Om het een mooi uiterlijk te geven wil ik latten op de muur zetten waar ik 2 mdf platen overheen schuif met op de kopse kant een afwerklat. De 2 platen en lat wil ik verstek laten zagen en deze aan elkaar lijmen.

Nou kom ik wel eens in de standaard bouwmarkten maar ik heb met vorige projecten nogal vaak meegemaakt dat het zagen wat ze daar doen niet helemaal qua maatvoering is waar ik naar vraag. Ook worden die zaagtafels nooit gekalibreerd zodat het maar afwachten is wat je mee krijgt.

Zijn er hier mensen die ervaring hebben met online leveranciers die mdf tegen een nette prijs kunnen leveren, op maat gezaagd en verstek kunnen leveren? Het hoeft voor mij ook niet dé goedkoopste te zijn. Ik wil graag goed materiaal en netjes bezorgd.
 

BertPleizier

Vaste Beantwoorder
  • #2
Ik weet niet in welke omgeving u woont, maar hier in mijn dorp zit een bouwmarkt waar ze een prachtige computergestuurde zaagtafel hebben, waarbij alle assen (breedte, lengte, diepte en verstek volledig automatisch ingesteld worden. Maten kloppen altijd. En nog een voordeel: je betaalt voor wat je afneemt. Dus wat over is van een plaat gaat gewoon terug in het schap voor een andere klant.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #3
We geven geen aankoopadvies of leveranciersbeoordelingen op Klusidee.

Als ik iets precies gezaagd wil hebben ga ik naar een houthandel waar ze een formaatzaag hebben ipv een platenzaagmachine. Daar staan vaak zeer ervaren vaklui achter en die kunnen je vast beter helpen dan in bouwmarkt of on-line shop
 

DJM

  • #4
Ik kom uit de omgeving Rotterdam. Een winkel zit hier in de buurt maar voor grote platen lijkt me thuisbezorgen handiger. In dit geval zou ik eens daar kunnen kijken.

(Verkapte) winkelnaam verwijderd - mod
 

BertPleizier

Vaste Beantwoorder
  • #5
U heeft een persoonlijk bericht van mij.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu